Кайл Уокър и Лерой Сане не пропуснаха да се позабавляват по време на мача от Лигата на нациите между Англия и Германия, завършил 3:3. Двата тима не успяха да се победят на „Уембли“, но за сметка на това, бившите съотборници от Манчестър Сити използваха възможността да направят вечерта си по-интересна от обичайното.

Отборът на Германия поведе след дузпа на Илкай Гюндоган, след като Хари Магуайър повали Джамал Мусиала в наказателното поле. Малко преди изпълнението Кайл Уокър и Лерой Сане бяха уловени от камерата да разговарят заговорнически и да се смеят.

Дуото игра заедно в Манчестър Сити в продължение на 3 години, като спечели две титли във Висшата лига, преди немският национал да премине в Байерн Мюнхен през 2020 година.

Забавлението приключи, най-вече за Кайл Уокър, когато Илкай Гюндоган стреля покрай вратаря Ник Поуп, за да даде преднина на отбора си за 1:0. Лерой Сане се загледа демонстративно в Уокър, докато тичаше към съотборника си, за да празнува заедно с него и останалите от тима на Германия.

Това обаче беше само началото на забавлението за феновете, които се насладиха на срещата, завършила 3:3 на „Уембли“.