Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп не скри задоволството си от възобновяването на Бундеслигата пред официалния сайт на Ливърпул. Той призова хората да се ​​радват на завръщането на футбола, а не да мислят за отсъствието на феновете.
 
„Много ми е приятно да гледам германското първенство. Харесаха ми срещите от последния кръг. Аз съм доста странен човек - спирам звука, когато гледам мачове.  Не искам да слушам коментари, самата игра ми е интересна. 
 
Разбира се, футболът без зрители не е това, което сме свикнали. Всички обичаме да чуваме скандиранията на феновете, харесваме ни, когато ни подкрепят. Но сега трибуните са празни и не трябва да мислим за онова, което не можем да получим в момента. Човек трябва да се наслаждава на това, което му се предоставя. 
 
Нека се радваме, че футболът се върна при нас, а не да мислим за отсъствието на фенове на трибуните. А и Германия показа, че е възможно да се играе и без зрители. И то качествен футбол, с много борба и красиви отигравания. Надявам се това да се види и по терените в Англия, когато сезонът се възобнови", коментира Клоп.