Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не остана доволен от представянето на своя тим, въпреки сериозната победа с 3:0 над Байерн Мюнхен в приятелския турнир Audi Cup.

„Червените“ се наложиха след голове на Садио Мане, Мохамед Салах и Даниел Стъридж, но след мача Клоп се оплака, че футболистите му прекалено лесно за губили топката.

Ливърпул се подигра с Байерн

„През първото полувреме не играхме футбол. Започнахме да го правим веднага след почивката, когато стана трудно за Байерн. Организацията ни не беше добра – краката ни бяха тежки. Когато притежавахме топката ние наистина не играхме футбол. Нямахме никаква ориентация, постоянно си мислехме, че ни пресират и връщахме топката назад“, коментира Клоп.

Клоп в прав текст: Ще се борим за титлата

„В началото на второто полувреме играхме футбол. Все пак през първата част отбелязахме два гола, вкарахме и през втората, но една от най-добрите ни комбинации беше при отменения гол. Чудесна игра от Райън Кент и добър удар на Марко Груич“, каза още той.

„Все пак не бе толкова лошо, но можем много по-добре, трябва да играем по-добре. Големият проблем за нас днес беше, че губехме топката прекалено бързо. Това означава, че не можем да успокоим мача. Или вкарвахме или губехме топката, това бе всичко, което правихме днес“, завърши германският спец.