Манчестър Юнайтед ще трябва да пребори сериозната конкуренция на редица европейски грандове, ако иска да си осигури услугите на Джейдън Санчо през настоящото лято. 

Санчо привлече вниманието върху себе си след великолепните изяви в цветовете на Борусия Дортмунд през последните 18 месеца. В 68 участия за клуба той е регистрирал цели 18 гола и 30 асистенции към името си. 

Доброите изяви на англичанина го превръщат в най-желаната опция за състава на Манчестър Юнайтед през следващото лято за засилване на офанзивните си опции. "Червените дяволи" определено страдат от липса на достатъчно креативност и качество във финалната третина през този сезон. 

Осигуряването на подписа на Санчо обаче няма да е лесна задача. Според немското издание "Билд" Ливърпул, Реал Мадрид, Барселона и Челси проявяват сериозен интерес към Санчо и са готови да извадят крупни суми за него. 

Към момента нападателят има договор с Борусия Дортмунд до 2022-а година, но ръководството на "жълто-черните" се е примирило с факта, че той най-вероятно ще напусне още през следващото лято.