Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес направи коментар във връзка с многото критики по адрес на една от звездите на тима Роберт Левандовски за представянето му в първия полуфинал срещу Реал Мадрид в Шампионската лига. Специалистът обяви, че очаква полякът да отговори още във вторник, на терена по време на реванша на „Сантиаго Бернабеу“.

„Говорих с Левандовски много време и му казах, че очаквам да отговори във вторник на терена. Когато един играч е критикувам, ако има качества, трябва да знае как да се справи с това“, обясни Хайнкес.

Хайнкес: Позволихме на Реал да вкара от наши грешки

Левандовски минава за една от трансферните цели на Кралския клуб.  Испанският гранд вече има два неуспешни опита за привличането на нападателя – през 2014-а и 2016-а година. Твърди се, че през лятото на 2018 година, мадридчани ще се пробват отново.

Припомняме, че първият мач между баварците и „белия балет“ приключи с победа с 2:1 за действащия европейски клубен шампион. Срещата започна добре за немския колос, който поведе след гол на Йосуа Кимих, но две безответни попадения на Марсело и Марко Асенсио донесоха ценния успех за състава на Зинедин Зидан.

Реваншът е на 1 май от 21.45 часа.