Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес посочи фаворитите за титлата от Шампионската лига. Според наставника на "баварците" най-големи шансове за трофея имат Барселона, Реал Мадрид и Пари Сен Жермен.

Добрият гост Бешикташ ще опита да превземе баварската крепост

"Трудно ми е да предскажа какво ще се случи в ШЛ предварително. В надпреварата има клубове с традиции. От Англия например има цели пет отбора, които хвърлиха много пари през миналото лято и зимата, за да окомплектоват отборите си. Реал Мадрид, Барселона и Пари Сен Жермен са сред фаворитите, но и ние искаме да продължим собствената си традиция", каза Хайнкес.

Хайнкес проспал част от дербито Байерн - Шалке

72-годишният специалист коментира предстоящия мач от осминафиналите на най-престижния клубен турнир срещу Бешикташ тази вечер. Двубоят е с начален час 21:45.

"Байерн винаги се е представял достойно в европейските турнири, но конкуренцията не е пожелателна. Винаги трябва да си на 100% готов. Бешикташ се представиха добре в групите. Проучих тим в детайли и освен, че имат играчи, които преди са играли в испанските Реал, Барса и Валенсия, също така имат и двама национали в Холандия", допълни той.