Антоан Гризман е голям фен на Бундеслигата. Това стана ясно от любопитно интервю на испанеца, в което той разкри, че с удоволствие би играл в германското първенство, което според него е на нивото на английската Висша лига.

"В международен план виждам испанската лига най-отпред, най-малкото заради многото отбори в елиминациите на Шампионска лига", сподели световният шампион пред "Кикер". "След това са Бундеслигата и Премиърлийг. Премиърлийг е наистина по-популярна и в световен мащаб най-гледана, Бундеслигата е малко в сянка, говори се по-малко за нея. Но що се отнася до таланти и отбори, двете лиги са на едно ниво."

Гризман е фен и на офанзивната игра в Германия. "Бундеслигата е много атрактивна, играе се офанзивен футбол, падат много голове, както усетихме наскоро в Дортмунд", сподели френският национал, имайки предвид двубоя преди две седмици, в който Борусия победи неговия Атлетико Мадрид с 4:0.

На директен въпрос, дали би играл в Бундеслигата, Гризман отговори: "Възможно е, но се чувствам много добре в Атлетико."