Германия завърши американското си турне с равенство 2:2 срещу Мексико. Контролата се проведе във Филаделфия и е част от подготовката на Бундестима за Европейското първенство следващото лято, на което страната е домакин. Маншафа поведе в 25-ата минута с гол на Антонио Рюдигер, но мексиканците стигнаха до обрат чрез Ариел Антуна (37) и Ерик Санчес (47). В 51-ата минута Никлас Фюлкруг оформи крайния резултат. 

Това беше втори мач за новия селекционер на Германия Юлиан Нагелсман, който дебютира с победа с 3:1 над САЩ преди няколко дни. Младият специалист направи няколко промени в своя състав, като заложи на Никлас Зюле като десен бек, а Йонатан Та и Рюдигер играха в центъра на защитата пред Марк-Андре тер Стеген. Отляво на защитата беше Роби Гозенс. В средата на терена бяха разположени Паскал Грос и Илкай Гюндоган. На върха на атаката беше Томас Мюлер, а зад него играха Лирой Сане, Джалам Мусиала и Флориан Вирц. В хода на мача дебют направи и Кевин Бееренс. 

Gulliver/GettyImages
61 снимки

Германия излезе напред в резултата в 25-ата минута. Тогава Паскал Грос центрира от корнер, а Робин Гозенс продължи към далечната греда, където Антонио Рюдигер засече с глава за първия си гол с националната фланелка от над две години. 

"Ацтеките" стигнаха до изравнителен гол в 37-ата минута. Тогава Ървинг Лозано намери Ариел Антуна в наказателното поле, а последният не остави шансове на Марк-Андре тер Стеген за 1:1. 

Три минути след подновяването на играта Мексико направи пълен обрат. Уриел Антуна центрира в наказателното поле, където Ерик Санчес се извиси над всички и с глава реализира за 2:1. 

В 51-ата минута Германия стигна до изравнителен гол. Бундестима поде атака през центъра като Джамал Мусиала изведе Лирой Сане отдясно. Фланговият нападател напредна и центрира към Гозенс, който отправи удар с глава, който Гийермо Очоа успя да избие, макар да останаха съмнения, че топката е преминала голлинията. Кълбото се озова в Никлас Фюлкруг, който със силен удар прати топката във вратата.