Наставникът на германския Байерн Мюнхен Ханзи Флик говори преди утрешния финал за Купата на Германия срещу Байер Леверкузен. Той заяви, че и „баварците“, така и противникът им Байер Леверкузен разполагат с много добри футболисти, но подчерта, че най-важно е представянето на целия отбор.

„И двата отбора имат много добри играчи, но не можеш да си успешен сам. Това зависи от представянето на отбора. Всеки трябва да направи своя принос. Знаем как играят Леверкузен, надявам се. Индивидуалните играчи все пак могат да покажат своите качества, но не се фокусирам върху това. Освен Хави Мартинес и Корентен Толисо, всички са на линия. Никлас Зюле ще вземе участие в последната тренировка и след това ще решим дали ще попадне в състава утре“, каза на пресконференцията си днес Флик.

„Условията за този финал са различни, но трябва да приемем това. Гледаме към мача и ще се опитаме отново да донесем дубъл в Мюнхен. Томас Мюлер е част от отбора. Става въпрос за това всеки да показва своите качества и да дава най-доброто от себе си за тима. Той го прави много добре с месеци. Той е играч, който дава на отбора много импулси и командва заедно с капитана, което е толкова важно”, заяви още Флик.