Селекционерът на националния отбор на Германия Ханзи Флик даде оценка за предсгтавянето на тима при равенството срещу Украйна (3:3) в контролата в Бремен.

30 снимки

"Мачът отразява състоянието на отбора в момента. Започнахме добре, публиката беше с нас. Ноклас Фюлкруг създаде добро положение, а след това и вкара. Юлиан Бранд също имаше възможност. След това направихме грешки, които доведоха до головете на съперника. Трябва да работим върху това. Знаем, че това е дълъг процес. Започнахме със защита с трима, след това преминахме към четирима. Опитахме се да обърнем мача и го направихме и с малко късмет. Ще анализираме, както винаги. При притежанието на топката имахме и добри моменти. Трябва да благодарим на Кай Хаверц", коментира Флик пред микрофоните на телевизия ZDF.

Германия vs Украйна

източник: sofascore.com

"Мисля, че влязохме добре в мача. Открихме резултата, имахме още възможности- След това допуснахме два глупави гола. През второто полувреме не играхме токлова добре, но успяхме да вкараме два пъти", бе мнението на капитана на Бундестима Йозуа Кимих.