Феновете на Байерн Мюнхен скочи на новия треньор на „баварците“ Юлиан Нагелсман. По време на контролата с Аякс, която завърши с равенство 2:2, специалистът бе постоянно обиждан от група привърженици на германския шампион.

„Нагелсман, свиня, провалила се в Мюнхен 1860“, скандираха феновете на Байерн още от първия съдийски сигнал. Причината е, че младият специалист е играл в продължение на пет години за градския съперник на баварците и дори е бил капитан на тима до 17 години.

„Чух ги, те бяха най-шумните на стадиона. Наясно съм със съперничеството между двата клуба, но аз съм човек, който държи на толерантността. Никога не можеш да се харесаш на всички“, коментира Нагелсман след края на срещата.

Междувременно стана ясно, Байерн е в напреднали преговори с крилото на Аякс Антъни. Според „Globo Esportе“, нидерландският гранд ще поиска около 30 милиона евро за 21-годишния футболист.

„Баварците“ все пак се надяват да постигнат договорка и да намалят цената на футболиста. Антъни в момента е с националния тим на Бразилия на олимпиадата в Токио, а договорът му с Аякс е до 2025 година. До момента крилото има 10 гола в 46 мача за колоса от Амстердам.