Съотборниците от Борусия Дортмунд Джуд Белингам и Емре Джан бяха забелязани да разменят думи по време на разочароващото поражение с 2:4 като гост на съперника за титлата в Бундеслигата. Джан вярва, че английският национал Белингам е оставил емоциите да надделеят над него на моменти в това състезание, като е имал безполезни прояви на злоба, като 19-годишният младеж е бил наясно, че трябва да спре подобни театралности, за да се трансформира в суперзвездата, която изглежда е предопределен да стане.

"Джуд е още млад и има да учи много. Тук, на терена пред 70 000 до 80 000 зрители, има малко неща, които можете да направите, трябва да сте там и да имате добър език на тялото, когато съотборник сгреши или не ви види. Това е, което трябва да научим и като екип", сподели Джан.

"Сякаш имахме план, след което губехме с 0:2 и след това не се придържахме към него, натискахме с един човек и това не е достатъчно, но все пак сезонът не е приключил. Има много точки, за които да се играе, ще видим какво ще се случи в края на сезона", добави полузащитникът.

Белингам стана по-скоро лидер за Дортмунд този сезон, поемайки на моменти капитанските задължения, но той все още е изгряващ талант и ще признае, че има много да учи, за да стигне до самия връх.