Отборите на Дармщадт и Зандхаузен не се победиха и завършиха наравно при резултат 1:1 в двубой от 26-ия кръг на германската Втора Бундеслига. Двата тима си размениха по едно попадение през двете полувремена.

Домакините откриха в 17-ата минута, когато организираха скоростна контраатака, при която Марвин Мелем изведе по прекрасен начин зад защитата на Зандхаузен Аарън Зайдел, който със силен удар не остави шансове на вратаря на гостите.

Преди това, в 13-ата минута, Зайдел разтресе напречната греда с мощен удар отляво в наказателното поле. Секунди преди гола на Дармщадт пък гостите също нацелиха гредата, след като Денис Дикмайер центрира отдясно в наказателното поле, а Тобиас Кемпе подложи крак и за малко не си отбеляза автогол.

Зандхаузен обаче изравни резултата в 84-ата минута. Тогава Себио Соко беше изведен  отдясно в наказателното поле на домакините и центрира към далечната греда, където непокрит беше оставен Ахмед Кутуджу, който с отличен изстрел спечели точката за своя тим.

По този начин Дармщадт оглави временно класирането във Втора Бундеслига с 48 точки, колкото има и втория Вердер Бремен, който обаче е с мач по-малко. Зандхаузен пък остава точно над опасната зона, на 15-а позиция, с 30 пункта.