Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер е най-успешният клубен ръководител. Близо 2 седмици преди да е изкарал една година начело на баварците, бившият шеф на "Адидас" може да се похвали с 5 трофея в клубната витрина.

Въпреки това той разкрива една голяма своя болка - липсата на привърженици по трибуните. Хайнер дори посочва специално историческия мач с Барселона в Шампионската лига, когато германците разгромиха каталунците с главоломното 8:2.

83 снимки

"Сутринта след победата с 8:2 над Барселона се замислих сериозно колко много ни липсват феновете. Човек не изживява често такива магически вечери. Когато побеждаваш Барселона на Лионел Меси с 8:2, но на трибуните няма фенове, с които да споделиш тези емоции, тогава сърцето ти кърви", разкри босът пред клубното списание "51".

"Голямото ми желание за втората година от управлението ми е феновете да се завърнат на стадионите. Ние записахме една много успешна година, с много невероятни моменти и огромни успехи. Но пандемията от коронавирус е надвиснала от месеци над целия свят", добави още той.