Отборът на Борусия Дортмунд представи титулярния си екип за следващия сезон. Той е в традиционните за клуба жълти и черни цветове, но в малко по-нестандартен вид.

На гърдите на футболистите пък ще стои логото на нов основен спонсор. Това е телекомуникационната компания 1&1, като договорът с нея е за 5 години. Досега на фланелките на клуба беше изписано името на Еvonik.

„Играчите все още имат време да презаредят своите батерии за следващия сезон, но ние вече сме наелектризирани! Пригответе се за напрегнат и изпълнен с екшън сезон 2020/2021 с новия домакински екип на BVB. С новия дизайн на фланелката ние оставяме след още преди кампанията да е започнала. Самоувереният мотив със светкавиците, който е верен на стила в черно и жълто, сигнализира за динамични събития на пълна скорост. Високото напрежение е гарантирано, както на терена, така и извън него”, написаха от клуба в официалния си уебсайт.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.