Отново е време за Купата на Германия, а това означава, че футболният свят ще се наслади на една ексцентрична среща. А именно на четвъртфинала между третодивизионния Шпортфройнде Лоте и елитния Борусия Дортмунд.

Тимът от малкото градче Лоте е безспорната сензация в надпреварата до момента, като взе редица скалпове на представители на Бундеслигата. И затова сега там очакват със самочувствие мача с вестфалците.

И веднага любителите на футбола се зачудиха какво очаква момчетата на Томас Тухел там. А именно едно кокетно, макар и леко захабено стадионче, което със сигурност ще се пръска по шевовете.

Когато звездите на Тухел ще направят тренировката си там, ще трябва да делят мястото с един от багерите, който е ползван от поддръжката. А ако случайно се изморят, ще могат да разпуснат в... бирарията до стадиона.

Определено екзотиката е жива в най-голяма степен на това място, а от прикаченото видео можете да се запознаете как изглежда базата на един отбор от Трета Бундеслига и как дори тя е на милиони светлинни години пред "реформираната" ни Първа лига.