В Щутгарт все още си спомнят с носталгия за добрите времена в средата на 90-те години на 20 век, когато в атака бе заформено триото Красимир Балъков, Фреди Бобич и Джоване Елбер. Тримата бяха наречени „магическото трио“. Сега легендата на клуба Ханзи Мюлер определи Ватару Ендо, Гонзало Кастро и Орел Мангала за наследници на тримата, които радваха феновете край парка „Некар“.

Авторитетният вестник „Билд“ потърси Балъков, Бобич и Елбер, за да споделят очакванията си към младите си наследници.

„Щастлив съм, когато трима играчи на Щутгарт могат да бъдат наречени „магическото трио“. Това означава, че в клуба се случват интересни неща. Финансовото състояние на клуба се влоши и мисля, че е редно да залагат на млади играчи. Откакто Свен Мислинат е в тима, някои неща се развиват положително“, заяви Балъков.

„Не знам дали можем да ги наречем „магическо трио“, защото все още е рано. Но в момента те показват, че се разбират добре. Бъдещето ще покаже дали те ще сформират такова разбирателство като нас. За нас Красимир Балъков бе опитния играч, а Джоване и аз бяхме по-младите. Днес Гонсало Кастро влиза в ролята на Краси“, добави Бобич.

„Мисля, че е страхотно, че в Щутгарт отново има „магическо трио“ и стискам палци момчетата да успеят. Дано сезонът за тима върви, както до момента“, заяви Елбер.