Наставникът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти заяви след поредната загуба на неговия тим в контролите, че впечатлен от италианските клубове и това какво правят те през това лято.

Днес Байерн загуби от Наполи с 0:2 в двубоя за третото място на турнира Audi Cup, чийто домакин бе именно тима от Мюнхен.

Като цяло подготовката на германския гранд не протече по най-добрия начин, като тимът на Карло Анчелоти записа тежки загуби от Интер, Милан, Ливърпул и Наполи.

„Не сме доволни от моментната ситуация, определено, но в крайна сметка сезонът все още не е започнал и нашият първи истински мач ще бъде в събота срещу Борусия Дортмунд за Суперкупата на Германия“, коментира Анчелоти след загубата от Наполи.

„Имаме конкурентен отбор, благодаря също на силните играчи, които дойдоха. Трябва да забравим миналите мачове и да се фокусираме върху официалния сезон. Нямаше баланс в състава. Допуснахме твърде много голове и не отбелязахме“, продължи той.

„Впечатлен съм от италианските тимове това лято. Наполи е добре смазана машина от Милан и Интер, така че сезонът ще бъде много оспортван в Серия А“, каза още Карло Анчелоти.