Тази вечер сезонът в Бундеслига стартира, а по традиция това става с домакински мач на шампиона Байерн. Баварците се изправят срещу Байер Леверкузен, а една от любопитните въпросителни пред Карло Анчелоти преди двубоя е кого да избере за своята халфова линия - рекордната покупа на тима Корентен Толисо, дошъл за 41,5 милиона евро от Лион или свободият агент Себастиан Руди, който напусна Хофенхайм.

Анчелоти притеснен от контузиите преди началото на сезона

Карлето не издаде намеренията си, но заяви, че изобщо не се интересува кой колко е струвал на клуба при определянето на състава. "Обикновено не гледам цената, когато правя състава! Иначе Унай Емери трябваше да пуска винаги Неймар", сподели италианецът.

Думите му като че ли ще бъдат потвърдени още тази вечер. По време на последната закрита тренировка на тима, през повечето време на позицията на опорен халф до Артуро Видал стоеше Руди, а не Толисо.

Така поне в началото на сезона заместник на отказалия се от футбола Чаби Алонсо се очертава да бъде германският национал, а Толисо ще стартира от скамейката.