Лерой Сане започва да изяснява бъдещето си. След като контузия приключи рано сезонът му и осуети преминаването му в Байерн Мюнхен миналото лято, германското крило вече даде да се разбере, на практика чрез агентът си, че иска да носи екипа на баварците.

Импресариото му Дамир Смолян говори пред „Билд“ и сподели за възможни трансфер на играча на Манчестър Сити в Германия: „Интересът на Байерн не е тайна. Това е единственият клуб в Германия, в който Лерой вижда, че може да направи следващата стъпка в кариерата си. Вярва, че има всичко там, за да постигне голямата си цел, да спечели Шампионската лига.“

Въпреки че сподели за интерес от Байерн Мюнхен към клиента му, агентът разкри, че такъв има и от още няколко отбори в Европа: „Има още няколко големи клуба ни попитаха за ситуацията около Лерой“, сподели Смолян.

Крилото се завърна в игра на 28 февруари за тима до 23 години на Манчестър Сити и показа, че ще е готов за следващия сезон или за заключителните мачове от настоящия, но пандемията причинена от коронавируса замрази кампания за момента и все още няма яснота кога ще се подновят отново мачовете.