Ако някой в Германия доскоро не е знаел какво бижу има до себе си футболистът на Хофенхайм Стивън Цубер,  то вече това го знае всеки.

Причината е, че съпругата на швейцарския национал Миряна е част от шоуто за модели на RTL Sylvies Dessous Models. В него водещата Силви Мейс търси ново рекламно лице за своята колекция за бельо. А самата Силви знае добре какво е да си съпруга на футболист, тъй като е бившата съпруга на Рафаел ван дер Ваарт.

Миряна е от сръбски произход и е бивша участничка в конкурса за Мис Швейцария.Тя е всестранно развита като освен че е модел, има собствена модна колекция, онлайн магазин и планира собствено телевизионно шоу. Наскоро бе в Торонто за семинар по бизнес коучинг. Всичко това обаче не пречи на Миряна да подкрепя навсякъде своя любим. Нещо повече – тя определя Стивън за най-добрия съпруг.

„Стивън иска да използвам целия ми потенциал. При мен е същото. Ако заради работата ни не се виждаме пет поредни дни, продължаваме да се подкрепяме, не се съмнявайте.  Мога да кажа, че за мен той е най-добрият съпруг на целия свят.”

Двамата са заедно вече цели 10 години, а от три години и половина са женини. Но как започва всичко? „Той искаше моя номер. Първоначално не исках да го давам на никого, когото не познавам. Тогава чух, че казва, че съм арогантна. Това ме засегна. Три седмици по-късно вече бяхме двойка.”

А мислят ли и за деца? „Децата са тема при нас. Господ решава. Когато се случи, тогава. Тогава ще знаем, че е правилният момент.”

Насладете се на красовата на Миряна в нашата галерия!