Порно звезда, която е влюбена във футбола - тази комбинация звучи като истинска мечта за много мъже. Именно такава е популярната германска порно актриса Лена Нитро, която доби допълнителна популярност с любопитна акция. 30-годишната атрактивна дама стана спонсор на аматьорския футболен тим Обервюрцбах.

От началото на този сезон блондинката рекламира сайт за възрастни на екипите на скромния тим.  Спортният директор на тима Торстен Нелц обяснява как се е стигнало до това любопитно партньорство: "По време на пътуване треньорът Ерик Баус, капитанът Йенс Еберсолд и аз обсъждахме новия сезон. Защото имахме възможност да окомплектоваме луд състав, искахме да направим нещо наистина лудо. Тогава си казахме, че се нуждаем от наистина добър спонсор за екипите."

Нелц решава да се свърже с еротичната звезда, а два дни по-късно Нитро и нейният екип отговарят: "Идеята е вълнуваща и автентична. Нашият вратар Марк Ланг и аз отидохме до Кьолн, където се срещнахме с нея. Тя е напълно автентична".

"Страницата, която рекламираме, се отваря само след регистрация", уточнява босът на отбора, който е трети в своето първенство, а с новия спонсор има амбиции за първата позиция.

Самата Лена обича футбола и най-вече Борусия Дортмунд. Свидетелство затова са множеството ѝ снимки с екипа на "жълто-черните", които постоянно публикува в Инстаграм.