Ан-Катрин Брьомел е жената до атакуващия халф на Борусия Дортмунд – Марио Гьорце. Двамата са заедно от юли 2012 година, а връзката си скрепиха с брак през май 2018 година.

Симпатичната двойка мина под венчилото на тайна церемония, без много шум и далеч от любопитните погледи.

Коя обаче е Ан-Катрин по фамилия вече Гьотце?

Хубавицата е родена на 6 декември 1989 година в град Емерих (Германия) и има двама братя – Себастиан и Нилс.

Тя е подчертано артистична натура, като още от ранна детска възраст посещава уроци по пеене, пиано и балет. Когато е на 16 години започва кариерата си на модел. В последствие чаровницата съчетава успешно музиката и дефилирането по подиума.

През 2010 година излиза първият сингъл на Ан-Катрин - „This is me“ (в превод „Това съм аз“), а година по-късно красавицата участва в седмото издание на „Следващия топ модел на Германия“, където влиза в топ 50.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iced Tea Olé 🥤

A post shared by ANN-KATHRIN GÖTZE (@annkathringotze) on

Ан-Катрин жъне успехи на модната сцена. Тя позира на кориците на редица популярни списания и е лице на колекциите на популярни марки.

Дамата на сърцето на Гьотце има разностранни интереси, а една от големите ѝ страсти са танците. През 2017 година тя взима участие в шоуто „Нека да танцуваме“.

Освен това, ослепителната съпруга на Гьотце е голям любител на животните, а през 2017 година се включва в кампания за защита правата на животните и се обявява против употребата на естествени кожи.

В прикачената галерия може да разгледате снимки от пъстрия живот на госпожа Гьотце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦋

A post shared by ANN-KATHRIN GÖTZE (@annkathringotze) on