Вече дълги години Роберт Левандовски е един от най-добрите централни нападатели в света. Полякът продължава да бележи гол след гол за Байерн Мюнхен, но изявите си логично водят и до голям интерес от други европейски грандове.

Реал Мадрид, Челси и Манчестър Юнайтед са само някои от големите имена, които желаят Лева в редиците си, но неговите планове са доста по-различни. Това разкри съпругата му Анна пред "Бизнес Инсайдър Полша".

"Надяваме се, че Роберт ще завърши кариерата си в клуб в Лос Анджелис. Спокойно можем да кажем, че това е нашата мечта", сподели красавицата, която е бивша състезателка по карате.

Топ като мъжа си...Анна Левандовска

В момента Анна има собствена марка за здравословни храни, което е част от идеята за заживяване в Лос Анджелис. Там Левандовска иска заедно с Роберт да развие "нашата марка'.

В ЛА единственият клуб от Мейджър Лийг Сокът е Лос Анджелис Галакси, така че явно това е отборът-мечта на семейство Левандовски.

Голаджията има договор с Байерн до 2021 година, а в края на договора си ще бъде на 33 години, така че е възможно тимът от Мюнхен да се окаже и последният му европейски отбор.

Коя е музата на Левандовски?