Скромният третодивизионен германски тим Саарбрюкен хвърли нова бомба за Купата на Германия, остранявайки елитния Фортуна Дюселдорф в четвъртфинална среща след 1:1 в редовното време и 7:6 при инфарктните дузпи. 

Домакините шокираха гостите от Дюселдорф още в средата на първото полувреме. Кевин Фрюзе напредна през центъра на терена, стигна до границата на наказателното поле и намери Тобиас Янчке, който сам срещу стража Флориан Кастенмайер не сбърка за 1:0. 

През второто полувреме гостите вдигнаха значително темпото и стигнаха до цели 21 удара, от които 9 точни. Роуен Хенингс изпусна от бялата точка в 83-та минута, но все пак равенството беше възстановено в самия край на срещата. След изпълнение на ъглов удар именно стражът Кастенмайер, който се беше включил напред успя да отклони топката, за да може на втора греда централният бранител Занка Йоргенсен да изравни. 

В продълженията така и не се стигна до нов гол, което значеше изпълнение на дузпи, за да се определи победителят. Двата тима изпълниха по общо 10 наказателни удара, но по-здрави в крайна сметка се оказаха нервите на домакините. Героят от редовното време за Фортуна Занка беше в този случай грешник, след като изпусна решителният 11-метров удар.