Арминия Билефелд и Борусия Мьонхенгладбах завършиха наравно 1:1 в мач от 21-ия кръг на Бундеслигата.  Яни Сера откри резултата в 19-ата минута, но в 38-ата минута Аласан Плеа изравни.

Двубоят започна отлично за домакините, които поведоха в 19-ата минута. Тогава Сера се озова на отлична стрелкова позиция, справи се със съперников футболист и матира Ян Зомер.

В 38-ата минута Плеа изравни. Френският нападател засече с глава центриране на Йонас Хофман и прати неспасяемо топката в десния ъгъл.

 В друг мач от кръга Аугсбург надви Унион Берлин с 2:0 у дома. Михаел Грегорич и Андре Хаан вкараха по един гол в двете полувремена.

Айнтрахт Франкфурт се справи с 3:2 като гост с Щутгарт. Евън Ндика откри резултата за „орлите” в 7-ата минута, но в края на първата част Валдемар Антон изравни. В 47-ата минута Айдин Хрустич отново изведе гостите напред. В 70-ата минута Саша Калайджич отново изравни, но седем минути по-късно Хрустич оформи крайния резултат.

Майнц се справи с 2:0 у дома с Хофенхайм. Головете паднаха през второто полувреме. В 79-ата минута Лий Джае-Сунг изведе домакините напред в резултата, а четири минути по-късно Муса Ниакате удвои от дузпа.