„Футболистът на Вердер и сръбския национален отбор Душко Тошич се носи на крилете на любовта”, пише германският таблоид „Билд”. 22-годишният защитник дори отбеляза вчера първия си гол за Сърбия в европейската квалификация срещу Азербайджан. Западните ни съседи победиха съперника си с 6:1. „Може би именно подкрепата на красивата му половинка е оказала влияние върху играта на влюбения бранител”, предполага изданието.

Душко и Йелена са заедно от една година. „Сръбската поп-певицата е най-важният и ценен гол, който Тошич някога е вкарвал”, пише още „Билд”. Двамата дори се сгодиха през август, като скоро се очаква пищната сръбска сватба.

„От години съм неин фен, но тя беше някак недостижима за мен. Успях обаче да взема номера на мобилния й телефон. Бях много упорит, постоянно опитвах да се видя с нея”, разказа защитникът на Вердер.

„Да, наистина, постоянно ми звънеше и ми пращаше с SMS-и”, сподели и Йелена. „Това продължи месеци наред. Аз обаче не отговарях. Тогава имах друга връзка. Веднъж обаче се запитах: „Какво иска този мъж от мен?”. Потърсих информация за него в интернет и като му видях снимката, си помислих: „Уау, изглежда много добре”. Поканих го на един мой концерт и малко след това се разделих с другия ми приятел. Вече знам, че преди да срещна Душко, съм излизала само с пълни идиоти”, разказа красавицата.

„Това, което е между мен и Душко… е чиста съдба. Понякога нощем си мисля, какво ли щеше да стане, ако не му бях отговорила на съобщенията. Той е любовта на живота ми”, сподели още Йелена.