Въпреки радостта от достигането на Германия до финала на Евро 2008 след снощната победа с 3:2 над Турция, Йенс Леман намери желание отново да нападне Арсен Венгер.

От новия сезон немският национал ще пази на вратата на Щутгарт, след като изкара доста неприятен период в Арсенал – на пейката, докато титулярното място в тима бе заето от Мануел Алмуния.

Ветеранът на вратата на немската машина на няколко пъти се нахвърли върху мениджъра си в Арсенал чрез медиите на Острова. Сега, въпреки доброто си постижение с Германия, 38-годишният страж отново говори за проблемите си на „Емирейтс” като заяви, че те са се дължали изцяло на Венгер.

„Това, че успяхме да стигнем до финала означава много за мен след мъчителната кампания с „топчиите”. Но проблемите се дължат изцяло на мениджъра ми. Арсен и аз сме говорили на няколко пъти за това, и аз съм му казвал какво мисля относно решенията му. В крайна сметка оставам горд от постигнатото в Арсенал”, обясни Леман.

Последният сподели, че няма да обявява веднага след финала на Евро 2008 дали ще прекрати кариерата си за националния отбор.