Бившият национален вратар на Германия Йенс Леман обяви, че е научил много от петте си години под ръководството на Арсен Венгер в Арсенал и обмисля да продължи кариерата си като треньор.

Леман заяви за "Sueddeutsche Zeitung": "Всеки път когато Венгер говори пред отбора, човек може да научи нещо ново за футбола. По време на първата ми година в Арсенал, аз започнах да си водя бележки и продължих да правя това до последния ми сезон в Лондон. Следях начина, по който той провежда тренировки, упражненията, които задава на играчите и внимателно си подреждах записките. Нямам тапия за треньор, но мога да смело да кажа, че още от утре мога да започна кариера като наставник". Стражът подписа през миналия сезон с тима на Щутгарт, след като напусна недоволен Арсенал, тъй като загуби титулярното си място за сметка на Мануел Алмуния. Той изигра и последния си мач за националния отбор на Германия на финала на Европейското първенство, загубен от Испания с 0:1.

Стражът добави, че все още не знае кога ще спре с футбола и призна: "Аз ще спра с футбола през юни или ще продължа да играя на най-високо ниво. Аз знам, че съм на 39 години, но не се усещам на толкова. Моето крайно решение все пак ще зависи в крайна сметка от мнението на Щутгарт".