Нападателят на Шалке 04 Кевин Курани остави съпругата си Вики сама на церемонията по връчването на тазгодишните музикални награди на MTV.

Всъщност германският национал с удоволствие щеше да придружи красивата си половинка на партито в Мюнхен, ако не го зовеше дългът… 25-годишният футболист замина вчера за Котбус, където тази вечер гостува на Енерги и двамата български футболисти – Станислав Ангелов и Димитър Рангелов, в мач от 12-ия кръг на Бундеслигата.

„Много съжалявам! Страшно много исках да бъда с Вики на тържеството. Но работата си е работа”, сподели Курани и веднага заговори за футбол: „В мача срещу Хановер за Купата най-накрая успях да вкарам гол. Ще бъде перфектно, ако го направя днес в Бундеслигата”.

Нападателят, както и останалите му съотборници, са под огромно напрежение. След три поредни срещи без победа дори класирането на „кралско-сините” в Шампионската лига е под въпрос. „Очаквам от моите момчета да дадат всичко от себе си. Трябва да спечелим, трябва да не правим повече грешки”, заяви наставникът на Шалке Мирко Сломка.