Футболната легенда на Германия Юрген Колер смята, че на финала на предстоящото Европейско първенство догодина ще се срещнат немският и руския тим, въпреки това той е убеден, че неговият любим тим ще спечели, при това след изпълнение на дузпи.

„За Германия всичко мина много добре. Нашият отбор фаворит в групата и в борбата за първото място на Мондиал 2010. Русия също има шанс да попадне на Световното първенство, но от второто място, което може да ги остави в борбата. Германия има големи амбиции и ясни цели. Мисля, че е напълни реално да спечелим тази група”, коментира Колер.

„Павлюченко? Съвсем наскоро този футболист вкара две попадения на Англия. Според мен той може да огорчи много съперници на Европейското първенство”, допълни легендата на Германия.

„Мисля, че на финала ще се срещнат отборите на Германия и Русия. Говоря напълно сериозно, вярвам в това. Убеден съм, че точно това ще се случи. Сборная има добра футболна култура, а нивото на футболистите е достатъчно високо. На финала всичко ще се реши чрез дузпи, а шампион ще станем ние”, категоричен бе Юрген Колер.