Футболистът на Вердер Иван Класнич работи всекидневно с психотерапевта си, но тези рехабилитационни тренировки го изнервят много, пише германският таблоид „Билд”. От началото на юни нападателят се бори упорито за завръщане на терена. Той обаче не понася отегчителните занимания, които провежда сам.

„Вече нямам никакво желание за игра. Отвътре ми ври и кипи. Тези индивидуални упражнения не ми помагат, мога и без тях”, ядосва се 27-годишният хърватин.

След като претърпя операция по присаждане на бъбрек, Класнич не успя да издържи медицински тест във Вердер преди три седмици. „По мои информации не са ми стигнали 25%”, каза любимецът на бременските фенове.

Това е причината, поради която нападателят трябва да се подготвя индивидуално. Според Класнич обаче неговият лекар смята, че всичко върви нормално. „Показанията на бъбреците ми са абсолютно в нормата. Така каза моят доктор”, обясни футболистът.

„Не знам, какво ще стане, ако това продължи. Да ме бяха пратили да играя с юношите. Ще трябва да си поговоря сериозно с Клаус Алофс”, нервира се Класнич.