Трогателен момент се разигра на полувремето на мача между Байерн Мюнхен и Барселона във вторник вечерта, информират испанските издания. Треньорът на баварците Пеп Гуардиола се приближи до Лионел Меси, за да обмени тихо няколко думи с нападателя.

Наскоро аржентинският футболист разкри по време на пресконференция, че не е разговарял с бившия си треньор откакто техните пътища са се разделили през лятото на 2012 година.

Според слуховете, отношенията на двамата са охладнели в края на въпросния сезон, в който Пеп Гуардиола напусна клуба.

Поради тази причина в социалните мрежи се появиха информации, че самият треньор се е опитал да „подаде маслиново клонче“ на Лионел Меси, за да остави миналото далеч назад.

Двамата бяха част от едни от най-запомнящите се години на Барселона.

Едно от испанските издания „Sport“ дори се опита да разшифрова какво са си казали двамата на полувремето, но определено всеки може да гадае за разменените думи.

Хосеп Гуардиола: „Радвам се, че се върна отново.“

Лионел Меси: „Никога не съм си тръгвал.“

Дали разговорът е бил такъв, или не, знаят само двамата замесени. Със сигурност обаче всеки от нас може да тълкува какво са си казали Лионел Меси и Пеп Гуардиола. Ако имате оригинално предложение, можете да го споделите с нас във Фейсбук! С интерес ще следим вашите предположения.

Любопитното е, че Гуардиола все пак е влязъл в съблекалнята на бившия си клуб след края на срещата, за да поздрави бившите си играчи. Треньорът също е бил приет по задушевен начин, предава още "Sport". Наставникът на Байерн останал само няколко минути и пожелал да тима да спечели Шампионската титла, след като неговият тим отпадна.