Треньорът на Германия Йоаким Льов изрази съжаленията си след края на полуфинала с Италия, че неговият тим не е успял да реализира своите положения. "Бундестимът" напусна турнира, след като загуби с 1:2 от футболистите на Чезаре Прандели.

Единственият гол за германците вкара Месут Йозил от дузпа в добавеното време на срещата, но за повече играчите на Льов нямаха време.

"Пропуснахме два гола през първото полувреме и това значително усложни нашето положение. Въпреки това отборът игра със сърце, със себераздаване", смята селекционерът на Германия. "Имахме шансове да вкараме гол след почивката. Ако бяхме го направили по-рано, това щеше да бъде съвършено друг мач."

"Много е сложно да се играе против Италия, отстъпвайки с два гола. Те се защитаваха с всички сили. Разбира се, разочарованието ни е много голямо. Но трябва да си направим изводи от загубата", призова Льов.

Българският Давид носи фамилията Таслаков и успя да надмогне футболните Голиати – нашият играч на Евро 2012 Славей Таслаков след победата си срещу Германия и Италия. С bet365.com, на това европейско, играчът си ти.