В събота Байерн Мюнхен постигна поредната си победа в Бундеслигата - 2:0 срещу Инголщад, а след двубоя Пеп Гуардиола заяви, че това е бил най-добрият съперник на баварците до момента през сезона. От Инголщад обаче директно обвиниха Байерн в шпионаж. Според треньора на тима Ралф Хазенхютл, немският колос е шпионирал тренировките на отбора му преди мача и предварително е знаел плановете на новака в немския елит.

"Вложихме много в тренировките, особено що се отнася до преките свободни удари. Но всичко това бе известно на съперника. Момчетата от Байерн знаеха всичко, въпреки че тренировките ни бяха закрити", заяви Хазенхютл.

Обвинението на Инголщад е, че служител на Байерн е наблюдавал тайно закритите тренировки на тима и така е научил какви изненади готви Хазенхютл. Така лидерът бе перфектно подготвен за различните варианти на новака. Това е и напълно възможно, тъй като тренировъчната база на клуба е заобиколена от 2,50 метра висока прозрачна ограда, а около петте терена има рекламни пана, които би трябвало да закриват гледката към случващото се, но са високи само 180 сантиметра.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS