Драматичната загуба с дузпи от Байерн не бе най-големият проблем в сряда вечер за футболиста на Байер Леверкузен Емир Спахич.

След двубоя босненският играч се замеси в сериозен бой със стюарди от клуба, заради което ще бъде разследван от прокуратурата.

Какво по-точно се случи? След срещата Спахич даваше интервюта в микс зоната, след което се видя със свои приятели, които го чакаха на трибуните. Групата от няколко човека тръгна да минава през терена, за да стигне до съблекалните, но пътят им бе спрян от стюардите. Последва разпалена дискусия, която не доведе до нищо и така се стигна до бой. Той бе започнат от приятел на Спахич и един от стюардите, след което самият футболист нападна друг стюард в гръб, а в последствие няколко души бяха нужни да успокоят защитника, който за финал удари глава на друг стюард.

От ръководството на Байерн все още отказват да коментират случилото се преди изясняването му: "Полицията предаде данните си на прокуратурата. Там най-вероятно ще бъде образувано производство. Байер 04 ще подкрепи безпристрастното решение. Когато имаме резултат, ще обсъдим и санкциите в клуба."

Самият Спахич се извини на всички засегнати в инцидента.