Наставникът на Байерн Хосеп Гуардиола вече е решил какво ще бъде бъдещето му, но продължава да не разкрива какво ще бъде то. Той обяви, че ще говори за това след последния мач за годината с Хановер в събота и все още не е променил мнението си. 

В Германия не спират да твърдят, че бившият треньор на Барселона няма да продължи престоя си на "Алианц Арена" и това логично е сред най-задаваните въпроси към него в последните седмици. Но той категорично не споделя решението си. 

"Шефът ми Карл-Хайнц Румениге е наясно какво съм решил, всички в Байерн са наясно. И аз, и той нееднократно сме казвали, че ще говорим по темата за бъдещето ми след мача с Хановер и така и ще се случи."

"В момента съм се фокусирал изцяло върху този мач и той е единственото нещо, което ме интересува. В последните дни не съм спирал да гледам техни двубои и да ги анализирам", сподели Гуардиола. 

Той сподели, че се очаква да има съобщение какво ще е бъдещето му в понеделник. Но още в неделя сутринта, веднага след последната тренировка на Байерн за годината, той ще замине за Барселона, за да прекара празниците със семейството си, така че в Германия вече се досещат, че кариерата му ще продължи другаде.