Звездата на Арсенал Месут Йозил се оказа в центъра на публичен скандал със своя германски колега Кристиан Лел, който го обвини, че правил опит да изневери на своята приятелка Манди Капристо (на снимката отдолу).

Манди Капристо

източник: Gulliver/Getty Images

Според доскорошния играч на Леванте световният шампион се опитал да придума за секс неговата вече бивша приятелка Мелани Рикингер.

В интервю за „Билд“ Лел директно описва Рикингер като „змия“ и разкрива, че тя си е разменяла интимни съобщения с Йозил.

„Месут използваш еславата си и опита да се вмъкне в нашата връзка“, каза бившият играч на Байерн Мюнхен и Херта Берлин. „Това не беше хубаво.“

Самият Йозил откзаа да коментира случая. „Няма да кажем нищо по този повод. Следим ситуацията и ще предприемем правни действия, ако това се наложи“, коментира агентът на футболиста Роланд Айтел.

Рикингер също се засегна от думите на доскорошния си любим и го описа като „луд“. Тя обаче не отрече за предполагаемата си връзка с Йозил, а само заяви, че Лел се е добрал до личните й съобщения без нейно разрешение. „Бях изтрила всичко от телефона си. Той трябва да го взел преди това и да е свалил всичко. Напълно луд е“, заяви Рикингер.

Половинката на Йозил Манди Капристо също отказа да вземе отношение по сагата. Тя живее заедно с Йозил в Лондон и в момента е съдия на германския Х-Фактор.