Германия остава едноличен лидер на върха в Група Д след поредната победа на Бундестима в квалификациите за Евро 2008. Немският национален отбор надигра с 2:0 отбора на Уелс, който преди повече от две седмици победи в приятелска среща България с 1:0.

Момчетата на немския национален отбор по футбол Йоаким Льов доминираха през цялото време на двубоя, като феновете на стадиона в Кардиф видяха едно попадение още преди почивката. Отново Мирослав Клозе бе в основата на победата на Бундестима.

Двете попадения бяха дело на нападателя на Байерн, който игра с капитанската лента на ръката си, тъй като Михаел Балак е контузен и не взе участие в евроквалификацията.

Първото попадение падна още в 6-та минута, а вторият гол Клозе реализира в 60-та минута след отлична асистенция на Хилберт. Швайнщайгер също имаше своя шанс, но нацели гредата и не успя да се разпише за гостите от Германия. Така след тази победа Германия остава лидер в групата с 22 точки.

В другите две срещи в групата Чехия победи като гост с класическото 3:0 Сан Марино, който до сега не е записал нито една победа или дори равенство, а Словакия и Ирландия направиха равен - 2:2. Головете за чехите бяха дело на Томаш Росицки, Янкуловски и Колер, съответно в 33-та, 74-та и 90-та минути.

След изиграните три срещи от група Д, класирането изглежда така:

1. Германия 22 точки

2. Чехия 17

3. Ирландия 14

4. Словакия 10

5. Уелс 7

6. Кипър 7

7. Сан Марино 0