Лагерите на германския национален отбор и Борусия Дортмунд очакват с нетърпение резултатите от последните медицински изследвания на нападателя Марко Ройс. В момента той е в болница и сериозен екип лекари го преглежда. 

Съмненията са, че отново има тежка травма на същия глезен, заради който не участва на Световното първенство. Резултатите се очакват най-рано днес надвечер, но може да има и забавяне. 

Звездата на Борусия Дортмунд получи травмата по време на мача на Бундестима с Шотландия снощи. Той пострада в последната минута на двубоя и беше изнесен на носилка. Гримасите на лицето му издаваха огромна болка. 

"Веднага ще обявим, когато имаме някакви резултати и диагноза. Към този момент само можем да гадаем, лекарите си вършат работата", беше коментарът от Борусия Дортмунд на многобройните журналистически запитвания за състоянието на Ройс. 

Още снощи селекционерът Йоаким Льов обяви, че по всяка вероятност не става въпрос за толкова тежка травма, както през лятото, когато в последния момент нападателят пропусна Световното. Но и той се застрахова, че не разбира от медицина и ще изчака резултатите.