Невероятен шанс на музикалната сцена ще получи футболистът на Байерн Андреас Гьорлиц. Защитникът не може да се утвърди в титулярния състав на баварците, но за сметка на това музикалната му кариера достига неподозирани върхове.

Рок бандата „Room 77”, чийто основател и китарист е именно Гьорлиц, получи невероятния шанс да бъде на една сцена с легендите от AC/DC.

Причината е най-новата песен на групата – „Hope”, в клипа на която главна роля имат звездите на Байерн Миро Клозе, Марио Гомес и Филип Лам. Парчето бе презентирано от Гьорлиц и колегите му в спортно предаване по местна мюнхенска телевизия. След неговия край дойде и голямата изненада за Гьорлиц. Водешият на предаването Волфганг Надворник получи обаждане от музикалния мениджър Марсел Аврам, който поиска да се включи на живо в предаването.

В ефир той сподели, че е много впечатлен от песента на групата и затова кани Гьорлиц и компания да участват като подгряваща група в един от следващите концерти на AC/DC. „Невероятно. Една голяма мечта ще се осъществи”, призна развълнуваният Гьорлиц.

Изглежда добрите намерения се възнаграждават, след като групата реши да даде всички приходи от песента за благотворителност.