От Борусия Дортмунд още веднъж демонстрираха добре познатото си чувство за хумор, като се притекоха да помогнат на поп певеца Роби Улиямс с... оферта за работа.

Британският изпълнител, който проби на сцената като част от момчешката банда „Тейк Дет“, използва социалните мрежи, за да обяви със специално видео, че вече е уморен от музикалната си кариера и иска да си намери „нормална работа“.

„Мислех си да играя футбол в Германия, после обаче си казах: „не, твърде стар съм“, заяви 40-годишният Уилямс.

От Борусия обаче не се притесниха от възрастта на изпълнителя и дори му предложиха всички екстри, които спонсорите на клуба предлагат на останалите играчи.

„Роби Уилямс, за да сме честни: тук имаме всичко за теб! Ако не искаш да играеш на терена, поне ще можеш да гледаш напрегнат футбол на един от най-красивите стадиони в света. От гледна точка на модата – имаме много красиви екипи на „Пума“ (които идват в различни размери) и, тъй като очевидно си падаш по това, доста приятни автомобили „Опел“. Като цяло как ще приемеш това за свой офис?“, попитаха вестфаленци и пуснаха снимка на препълнения „Сигнал Идуна Парк“.