Отборът на Борусия Дортмунд не е много активен на трансферния пазар през това лято, но малко преди началото на сезона е на път да направи доста запомнящ се трансфер, като купи, не кого да е, а „Порно-джуджето”!

Това е прякорът на румънския футболист Габриел Торже, който според румънските медии е много близо до договор с тима на Димитър Рангелов.

Играчът на Динамо Букурещ, който е висок само 167 сантиметра, е считан в родината си за страхотен талант, като дори му е лепнато прозвището „Румънския Меси”.

Но въпреки добрата си игра, Торже е по-известен с изявите си извън терена. Любовни истории с различни жени и секс скандали са неизменна част от ежедневието на румънеца.

В Динамо дори се шегуват, че глобите, които Торже плаща са повече от премиите, които получава. Халфът дори е организирал оргия, а една вечер футболни фенове го изнасят извън дискотека в безпомощно състояние и се изреждат да го плюят.

За треньора на Дортмунд Юрген Клоп обаче явно това не е от значение. Той е готов да даде 3 милиона евро за младия талант, като Динамо Букурещ ще получи и 40% от следващ трансфер на играча си.

Очаква се трансферът да бъде обявен официално тази седмица след мача на Динамо срещу Хайдук Сплит. Лацио също бе кандидат за Торже, но в крайна сметка той е предпочел Дортмунд.