Бундеслигата намери новата си футболна съпруга №1 – това е Нивес Целзиюс, съпруга на новото попълнение на Карлсруе Дино Дръпич.

 

 

Феновете в Германия набързо забравиха Силви Ван дер Ваарт, която замина в посока Мадрид и обявиха Целзиюс за новата си любимка.

 

 

Целзиюс и Дръпич са хърватският еквивалент на Дейвид и Виктория Бекъм. В родината си двамата са сред най-дискутираните теми, а наскоро сътвориха страхотен скандал, заради който Дръпич трябваше да напусне своя бивш отбор Динамо Загреб.

 

 

В интервю за местна телевизия певицата и бивш модел на Плейбой разкри, че двамата са правили секс в центъра на терена на стадион „Максимир” в хърватската столица.

 

 

„Това бе неговата фантазия. Той организира всичко перфектно, накара и да пуснат светлините на стадиона”, заяви в скандалното интервю Целзиюс.

 

 

Това накара ръководството на Динамо незабавно да уволни 27-годишният бранител, който има и мачове за националния отбор на страната си.

 

 

Уволнението доведе до трансфера в Карлсруе, за който се радва цяла Германия. Дръпич дебютира за новия си тим при загубата от Бохум (0:2) през уикенда, но по всичко личи, че и в Бундеслигата ще остане в сянката на сексапилната си половинка.