Защитникът на Байерн Брено за пореден път вбеси шефовете на баварците. След като в началото на седмица писа против клуба в Twitter и въпреки това не бе наказан, сега „кариоката“ се погрижи за поредния скандал, свързан с него.

Въпреки че Брено не взе участие в тренировките във вторник и сряда, защото е болен от грип, той намери време да отиде при татуист, за да сложи поредния надпис по тялото си.

Малко преди 23 часа бразилецът е видян да излиза от студио за татуировки и да се качва в такси. „Билд“ намери собственика на студиото Томас Молнар, който потвърди за посещението на Брено. „Да, Брено бе при нас във вторник. Той е редовен клиент. Татуирахме му час и половина една португалска поговорка на лявата ръка.“ След това се появи и снимка на новата татуировка на Брено на сайта на студиото.

Вчера Брено отново не тренира, а медийният директор на Байерн Маркус Хьорвик сподели: „Неговите кръвни показатели бяха повишени. Той бе изпратен към вкъщи.“

Със сигурност обаче среднощното татуиране, докато трябва да се лекува вкъщи, няма да се хареса на босовете на Байерн, които вече простиха много издънки на бразилеца. Както е известно, преди няколко месеца Брено прекара няколко дни в затвора заради съмнения, че сам е запалил къщата си в Мюнхен. От клуба обаче подкрепиха защитника, осигуриха му ново жилище и му платиха гаранцията в размер на 500 хиляди евро.