Ясно е, че след равенството с Вердер в неделя Байерн няма шансове да спечели шампионската титла в Германия, пише президентът на баварците в своята колона в германския всекидневник „Билд”. Тъй като никой от водещите четири отбора в Бундеслигата не победи в 25-ия кръг, Шалке е единственият печеливш.

Байерн има възможност да спечели единствено Шампионската лигата. Тя е по-реална от родното първенството, пише Кайзер Франц. При цялото ми уважение, който отстрани Реал Мадрид, не трябва да се страхува от Милан.

Според шефа на баварския тим, отборът трябва да се справи с два проблема. В мача срещу Бремен байерн пропусна много възможности да вкара гол. това не трябва да се допуска в ¼-финалния мач срещу италианския гранд. Освен това: в защита допускаме много грешки.

Формата на отбора се подобрява. И благодарение на Отмар Хитцфелд… Това, че го смятам за идеален за поста наставник на отбора ми, съм го казвал достатъчно често, пише Бекенбауер. Но какаво иска Отмар? Трябва да призная, че с прогнозите при него съм доста внимателен. През 2004, когато Руди Фьолер напусна националния тим, Отмар бе готов да приеме, но в последния момент отказа. Може би спокойният живот му харесва повече. По-лесно му е да обяснява на телевизионния коментатор мачове, отколкото да го съпреживява на резервната скамейка. Знам това, от собствен опит. Очаквам с нетърпение решението на Хитцфелд.