Байерн Мюнхен отпразнува с отборна вечеря класирането си за осминафиналите на Шампионската лига. Веднага след успеха над Ювентус с 4:1, „баварците”, още по анцузи, се отправиха към ресторанта, за да полеят победата.

Босът на Байерн Карл-Хайнц Румениге държа специална реч, а след това в интервю отличи Бастиан Швайнщайгер като най-добър в мача срещу Юве. Той изрази желанието си да види как тимът продължава сезона по подобен начин, „пълен напред”.

„Играхме с толкова много ентусиазъм, и се получи магическа вечер за нас, дори не бяхме очаквали такова нещо,” разкри Румениге.

„При 0:1 си казахме, че ни трябва чудо. Но не чудото, а фантастичното отборно представяне ни изведе дотук. Само комплименти за отбора, който се справи отлично с огромното напрежение,” добави той.

„Ивица Олич бе страхотен. Но Бастиан Швайнщайгер изигра може би един от най-силните си мачове за Байерн. Той е с нас от цяла вечност, и често е критикуван най-много. Но показа класата си, вдъхнови целия тим,” обясни Румениге.

„Не съм мислил още кой съперник предпочитам за осминафинала. Но ще е чудесно, ако ни се падне някой гранд – Манчестър, Челси, Арсенал и Реал са възможни,” завърши Карл-Хайнц Румениге.