Звездата на Байерн Мюнхен Марио Гьотце със сигурност няма да бъде продаден през зимния трансферен прозорец, въпреки че се появиха такива информации. Той е желан в Ливърпул от бившия си наставник  Борусия Дортмунд Юрген Клоп. 

Германският национал не е особено доволен от редките шансове за изява, които получава напоследък на "Алианц Арена" и се заговори, че няма намерение да остава. Но не така мисли спортният директор на баварците Матиас Замер. 

Гьотце има договор за още 18 месеца и все по-често се говори за трансфер, за да не бъде изпуснат без пари. Но засега такова нещо няма да се случва, а след февруари ще започнат разговори с него за бъдещето му и евентуално за удължаване на контракта. 

"Да, Марио говореше за евентуален трансфер, но едва за лятото. Затова е лудост да говорим за негова продажба през януари. Тези негови коментари обаче са индикация, че трябва да седнем съвсем скоро с него и да говорим за бъдещето му."

"Много неща ще станат ясни около него съвсем скоро. И не опитвайте да изкарате нещо негативно от думите на Гьотце, той просто ни дава знак, че иска да си поговорим и това ще се случи", сподели Замер.