Супер отборът на Байерн не успя да победи Болтън в мач от група F на турнира за Купата на УЕФА. Звездите на Отмар Хитцфелд изпуснаха „Уондърърс” насред „Алианц Арена” и направиха равен 2:2. Двата гола за домакините отбеляза Лукас Подолски, който изненадващо започна като титуляр за баварците. Точни за английския тим бяха Рикардо Гарднър и Кевин Дейвис.

Двубоят на почти препълнения мюнхенски стадион (66000 зрители) премина под диктаторството на Байерн, които въпреки по-добрата си игра, инкасираха първи гол още в 8-та минута. Тогава Гарднър прати кълбото в мрежата на Оливер Кан с шут от 12 метра. Младият нападател от Байерн – Подолски, обаче изравни и доказа, че може да бъде сериозна заплаха за твърдите титуляри Лука Тони и Мирослав Клозе. Германският национал реализира красив гол от 12 метра след центриране на Бастиан Швайнщайгер.

До края на полувремето Подолски бе неудържим, отправяйки чести изстрели към английската мрежа. Второто си попадение нападателят със статут на резерва в състава на Хитцфелд вкара едва в 49-та минута. Този път с асистенция се отличи Франк Рибери. След около десет минути обаче швейцарският специалист на резервната скамейка на Байерн предприе смяна и пусна Тони на мястото на голмайстора. Италианският национал обаче не успя да помогне с нищо на своя тим, като този път дори не отправи точен удар по посока на вратата на Болтън. Осем минути преди последния съдийски сигнал Дейвис наказа домакините, които пропиляха няколко чудесни възможности и изпуснаха сигурен успех.

В другия мач от потока Цървена Звезда гостува на Арис в Солун.