След като вече имат в редиците си най-голямата надежда на немския футбол Тони Крос, сега ръководството на Байерн Мюнхен се е прицелило в следващ талант, който се казва…Кроос. Това е братът на Тони, Феликс, който е на 16 години.

Кроос – младши е национал в своята възрастова група и вече прави впечатление на специалистите. Феликс играе в Ханза Рощок, отборът, от който започна кариерата си и две години по-големия му брат Тони.

За интереса към младока потвърди самият мениджър на баварския гранд Ули Хьонес: „В момента той е на 16 години, така че трябва да почакаме малко. Едно обаче е сигурно – когато той напусне Рощок, Байерн ще бъде първият отбор, с който ще преговаря”.

Привличането на Феликс е единствено въпрос на време. Неговата възраст няма да бъде проблем. Брат му дори пристигна в Мюнхен през 2005 година, когато бе още на 15 години.

Междувременно, той вече попада постоянно в първия състав на Байерн. Наскоро Тони подписа и първият си професионален договор, който ще го задържи на „Алианц Арена” до 2012-та..